Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sevillaanse cracker op basis van olijfolie.
Artisanaal gemaakt, fijne en lichte structuur.
Volledig met de hand gemaakt en verpakt.
Gemaakt van onbehandeld tarwemeel en Spaanse extra vierge olijfolie.
Afgekruid met look en gerookt paprikapoeder.
Een voor één met de hand gemaakt, waardoor ze een zeer fijne en lichte structuur krijgen.
Gemaakt van natuurlijke producten van goede kwaliteit.
Lekker bij de apero en bij de BBQ.
Bewaartip: buiten het licht bewaren. Na opening bewaren in een blikken doos, zo blijven ze langer goed.
Serveertip: Eventueel afbakken in de oven met een scheutje olijfolie, zo worden de tortas nog krokanter.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: TARWEbloem, extra vierge olijfolie (21%), zout, gerookt paprikapoeder 'La Vera', look
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
35°C
Ingrediënten: TARWEbloem, extra vierge olijfolie (21%), zout, gerookt paprikapoeder 'La Vera', look
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
35°C