Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Paté van gepekelde taggiasca-olijven, geoogst en gekweekt door Marco Ferrari van La Baita.
Handgesneden.
Afkomstig uit het dorpje La Baita, Ligurië, 100 km van de Franse grens.
Een tapenade van Taggiasca-olijven, een kleine olijvensoort uit Ligurië.
Gemaakt volgens een traditionele recept.
De olijven worden volledig natuurlijk geoogst en op traditionele manier geteelt op 700 meter hoogte.
De rijpe olijven worden met de hand in stukjes gesneden tot paté.
Lekker met foglie, grissini of tortas.
Heerlijjk in pastagarechten.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: ontpitte taggiasca-olijven (75%) extra vergine olijfolie (24%), kruiden
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C
Ingrediënten: ontpitte taggiasca-olijven (75%) extra vergine olijfolie (24%), kruiden
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C