Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Santa Catarina, São Jorge, Portugal.
Een van de beste conservenfabrieken ter wereld.
Ze combineren traditionele vangstmethoden met hedendaagse eisen.
Tonijnfilet van het eiland São Jorge in de Azoren, op smaak gebracht met venkelzaad. Gevangen in Atlantische wateren met haak en lijn volgens de traditionele vangstmethode.
Daarna wordt de tonijn gekookt in pekel volgens traditioneel recept wat zorgt voor een onnavolgbare textuur en smaak.
Ingrediënten: bonito (Katsuwonus pelamis), olijfolie, zout en venkelzaad.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C
Ingrediënten: bonito (Katsuwonus pelamis), olijfolie, zout en venkelzaad.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C