Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Deze stroop combineert de Durondeau-peren, de Beurre Alexander Lucas-peren en de Wellant-appels.
Deze laatste zorgt voor een stevigere textuur en een nog voller aroma.
Er worden geen extra suikers toegevoegd.
Voor de fruitige smaak en gewenste dikte te krijgen wordt deze stroop gestookt in koperen ketels en kookt hij langer.
De naar Charline is een eerbetoon aan de man die de Durondeau-peer heeft ontwikkeld: Charles Louis Durondeau
Lekker op de boterham, met kaas.
Voor een zoetzure toets in sauzen en stoofvlees.
Sap van gekookte vruchten ( peren 60%, appelen 40%)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Sap van gekookte vruchten ( peren 60%, appelen 40%)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.