Recept: asperges met geitenkaas, spinazie en hazelnoot.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 16 geschilde witte asperges
  • 1 sjalot
  • 1/2e teentje look
  • Griekse Ladopetra-olijfolie extra virgin
  • 200 g spinazie, gewassen
  • 1 Aurélie geitenkaas van Karditsel
  • Handje Piemonte hazelnoten

Aan de slag:

  1. Snij de asperges in drie.
     
  2. Stoof in een scheutje Griekse Ladopetra-olijfolie extra virgin een sjalotje en half teentje look aan.
     
  3. Bak de asperges en voeg na enkele minuten de spinazie toe. Laat de asperges nog even verder garen in het kookvocht.
     
  4. Dresseer de asperges en spinazie op het bord en verkruimel over elk bord 1/4e van geitenkaas Aurélie.
     
  5. Werk af met grof gehakte Piemonte-hazelnoten.

Ingrediënten

Voeg Sjalot toe aan favorieten
Sjalot
Sjalot ± 20 gr 560/kg € 5,60 / kg
Sjalot
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Aurélie Karditsel toe aan favorieten
Aurélie Karditsel
Aurélie Karditsel ± 350 gr 5120/kg € 51,20 / kg
Aurélie Karditsel
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g