Wat heb je nodig? (4 pers.)

  • 2 pakjes van 100 g gepelde grijze noordzeegarnalen
  • 1 tros smaaktomaatjes
  • 2 handjes mesclun sla met verse kruiden
  • 4 kwarteleitjes
  • 2 el Cru-cocktailsaus (naar smaak)
  • Krulpeterselie
  • 1 citroen

Hoe ga je te werk?

  1. Kook de kwarteleitjes 5 min. en laat afkoelen.
  2. Meng de garnalen met de cocktailsaus.
  3. Snij de tomaatjes in vier en de sla in kleinere stukken.
  4. Dresseer de glazen: eerst de sla, dan de garnalen. Werk af met de tomatenpartjes, een gehalveerd kwarteleitje, fijngehakte krulpeterselie en een citroenpartje naar wens.

Ingrediënten

Voeg Grijze gepelde garnalen 100g toe aan favorieten
Grijze gepelde garnalen 100g 100 gr 1180/stuk € 118,00 / kg
Grijze gepelde garnalen 100g
Voeg Smaaktomaatjes op tros toe aan favorieten
Smaaktomaatjes op tros 1700/kg € 17,00 / kg
Smaaktomaatjes op tros
Voeg Kwarteleieren scharrel Bekegem 12st toe aan favorieten
Kwarteleieren scharrel Bekegem 12st 120 gr 395/stuk € 32,92 / kg
Kwarteleieren scharrel Bekegem 12st
Voeg Cocktailsaus CRU toe aan favorieten
Cocktailsaus CRU 300 ml 550/stuk € 18,33 / l
Cocktailsaus CRU
Voeg Krulpeterselie toe aan favorieten
Krulpeterselie
Krulpeterselie 50 gr 150/stuk € 3,00 / 100gr
Krulpeterselie
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 520/kg € 5,20 / kg
Citroen