Recept: gemarineerde visspies met frisse couscoussalade

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 gemarineerde visspiezen
  • 300 g handgerolde couscous
  • 720 ml Belfond-groentebouillon
  • Bokaal Naoumidis-paprikapartjes
  • Wortelen
  • Venkel
  • Look
  • Zwarte peper en fleur de sel
  • Verse kruiden naar wens: koriander, bladpeterselie, …

Aan de slag:

  1. Schil en snij de wortelen, venkel en de look.
     
  2. Kook de couscous in de groentebouillon. 
     
  3. Stoof ondertussen de groenten in de pan. Kruid naar wens met peper en fleur de sel.
     
  4. Plaats de visspiezen op een hete BBQ.
     
  5. Schroei elke kant gedurende een tweetal minuten dicht en laat nog zo’n 6 minuten garen in een ovenschaal op indirect vuur op de BBQ.

Ingrediënten

Voeg Couscous handgerold 300g toe aan favorieten
Couscous handgerold 300g
Couscous handgerold 300g 300 gr 580/stuk € 19,33 / kg
Couscous handgerold 300g
Voeg Groentefond 240ml toe aan favorieten
Groentefond 240ml
Groentefond 240ml 240 ml 390/stuk € 16,25 / l
Groentefond 240ml
Voeg Paprikapartjes Naoumidis toe aan favorieten
Paprikapartjes Naoumidis
Paprikapartjes Naoumidis 220 gr 630/stuk € 28,64 / kg
Paprikapartjes Naoumidis
Voeg Wortelen bussel toe aan favorieten
Wortelen bussel
Wortelen bussel 500 gr 390/stuk € 7,80 / kg
Wortelen bussel
Voeg Venkel toe aan favorieten
Venkel
Venkel ± 360 gr 520/kg € 5,20 / kg
Venkel
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Bladpeterselie toe aan favorieten
Bladpeterselie
Bladpeterselie 50 gr 290/stuk € 5,80 / 100gr
Bladpeterselie
Voeg Koriander grote kluit toe aan favorieten
Koriander grote kluit
Koriander grote kluit 350/stuk
Koriander grote kluit