Wat heb je nodig? (4 pers.)

  • 800 g vastkokende aardappelen
  • 1 teentje look
  • 1 takje rozemarijn
  • Olijfolie
  • Peper en fl eur de sel

Hoe ga je te werk?

  1. Verwarm de oven op 200 °C.
  2. Boen de aardappelen schoon (schillen hoeft niet) en maak fijne inkepingen met een scherp mes.
  3. Pel en snipper de look en steek tussen de inkepingen.
  4. Leg de aardappelen in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en fleur de sel en rits de rozemarijnblaadjes erover.
  5. Bak 45 min. in de oven. Afhankelijk van de grootte kan de gaartijd iets langer of korter zijn.

 

Tip: Combineer met onze fine champagnesaus.

Ingrediënten

Voeg Aardappel vastkokend 2.5 kg toe aan favorieten
Aardappel vastkokend 2.5 kg
Aardappel vastkokend 2.5 kg 2500 gr 920/stuk € 3,68 / kg
Aardappel vastkokend 2.5 kg
Voeg Rozemarijn bussel toe aan favorieten
Rozemarijn bussel
Rozemarijn bussel 50 gr 220/stuk € 4,40 / 100gr
Rozemarijn bussel
Voeg Messiniako extra virgin olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml 500 ml 1650/stuk € 33,00 / l
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland