Recept: knapperige asperges op de grill.

Grilltip voor knapperige asperges:

Ingrediënten: 

  • Geschilde asperges
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • Peper
  • Zout
  • Parmigiano schilfers

Aan de slag: 

  1. Was de (geschilde) asperges, snij het kontje eraf en bestrijk met olijfolie, citroensap, peper en zout naar wens. Laat de marinade zo’n 30 minuten intrekken.
     
  2. Gril direct boven de kolen. Schep af en toe om.
     
  3. Serveer meteen en werk af met Parmigiano Reggiano.

Ingrediënten

Voeg Parmigiano Reggiano Cravero toe aan favorieten
Parmigiano Reggiano Cravero
Parmigiano Reggiano Cravero 4580/kg € 45,80 / kg
Parmigiano Reggiano Cravero
Voeg Parmigiano schilfers toe aan favorieten
Parmigiano schilfers
Parmigiano schilfers ± 80 gr 4650/kg € 46,50 / kg
Parmigiano schilfers
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 420/kg € 4,20 / kg
Citroen
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Parmigiano schilfers toe aan favorieten
Parmigiano schilfers
Parmigiano schilfers ± 80 gr 4650/kg € 46,50 / kg
Parmigiano schilfers