Recept: perzik met tonijn.

Ingrediënten:

  • Foglie di rosmarino
  • Ventreche de thon Albacore
  • Perzik
  • Waterkers
  • Olijfolie Ladopetra
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Breek de foglie in stukjes.
     
  2. Beleg met verse schijfjes perzik (zonder schil), ventresca van Jean de Luz en waterkers uit Huldenberg. 
     

Wist je dat:
Ventresca is zacht visvlees van de buik van de tonijn en is uitzonderlijk fijn van smaak. 

Ingrediënten

Voeg Ventreche de thon Albacore toe aan favorieten
Ventreche de thon Albacore
Ventreche de thon Albacore 320 gr 1450/stuk € 45,31 / kg
Ventreche de thon Albacore
Voeg Foglie di rosmarino dei Fratelli Cravero 300g toe aan favorieten
Foglie di rosmarino dei Fratelli Cravero 300g
Foglie di rosmarino dei Fratelli Cravero 300g 300 gr 920/stuk € 30,67 / kg
Foglie di rosmarino dei Fratelli Cravero 300g
Voeg Waterkers toe aan favorieten
Waterkers
Waterkers 150 gr 220/stuk € 14,67 / kg
Waterkers
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland