Recept: salade van burratina en jamon de Trevelez.

Ingrediënten: 

  • Parmigiano Reggiano-schilfers
  • Burratina
  • Jamón de Trevélez
  • Veldsla
  • Waterkers
  • Amandelen
  • Ladopetra-olijfolie

Aan de slag: 

  1. Maak de pesto van waterkers.
    Meng hiervoor Parmigiano schilfers, waterkers, amandelen en Ladopetra-olijfolie tot een grove pesto.
    Voeg wat extra olie toe als de pesto nog iets te grof is.
     
  2. Meng wat veldsla, Parmigiano Reggiano-schilfers en de Jamón de Trevélez door elkaar.
     
  3. Roer de pesto door de salade en leg vervolgens de burratina in het midden.
     
  4. Hak de amandelen in stukken en werk de salade hiermee af.

Ingrediënten

Voeg Parmigiano schilfers toe aan favorieten
Parmigiano schilfers
Parmigiano schilfers ± 80 gr 4650/kg € 46,50 / kg
Parmigiano schilfers
Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina
Voeg Jamón de Trevélez 80g toe aan favorieten
Jamón de Trevélez 80g
Jamón de Trevélez 80g 80 gr 610/stuk € 76,25 / kg
Jamón de Trevélez 80g
Voeg Veldsla toe aan favorieten
Veldsla
Veldsla 2150/kg € 21,50 / kg
Veldsla
Voeg Waterkers toe aan favorieten
Waterkers
Waterkers 150 gr 220/stuk € 14,67 / kg
Waterkers
Voeg Amandelen gepeld toe aan favorieten
Amandelen gepeld
Amandelen gepeld ± 100 gr 3900/kg € 39,00 / kg
Amandelen gepeld
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml