Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Ontdek het traag gegaard buikspek van onze koks.
Het CRU-buikspek uit onze beenhouwerij wordt 17 uur gegaard op lage temperatuur met een lak van honing, mosterd en sojasaus.
Bij dat lakken wordt het vlees ingesmeerd en direct gegaard, terwijl bij een marinade het rauw vlees eerst een tijd in de marinade rust. Na het garen, is het vlees uiterst zacht.
De smaakvolle lak zorgt voor extra pit en smaak.
En dat het voorgegaard is? Dat zorgt voor extra gemak bij jou thuis.
Ideaal voor op de BBQ, want doordat het buikspek traag gegaard is, blijft het ontzettend mals, sappig en smaakvol.
Leg de snede kort op de grill of 3 à 4 min. in een oven van 220 °C voor een krokant jasje
Tips:
Smakelijk!