Venkel ansjovis dip

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 2 venkels
  • 100 g boquerones natuur (ansjovis)
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 gehalveerde teentjes look
  • Een handvol bladpeterselie
  • Olijfolie
  • Peper

 

Aan de slag: 

  1.  Snij de venkel doormidden, verwijder het harde onderste deel en de steeltjes bovenaan.
     
  2. Halveer elke helft nog eens en net zoals bij een ui kan je de rokken nu uit elkaar halen.
     
  3. Bestrijk met olijfolie en gril op de barbecue totdat de venkel beetgaar is. 
     
  4. Voor de dipsaus mix je 100 g boquerones natuur (ansjovis), 1 eetlepel kappertjes, 2 gehalveerde teentjes look, een handvol bladpeterselie, 3 eetlepels olijfolie en enkele draaien van de pepermolen. En dan dippen maar! 

Ingrediënten

Voeg Venkel toe aan favorieten
Venkel
Venkel ± 360 gr 520/kg € 5,20 / kg
Venkel
Voeg Kappertjes- Capperi di Salina toe aan favorieten
Kappertjes- Capperi di Salina
Kappertjes- Capperi di Salina 150 gr 590/stuk € 39,33 / kg
Kappertjes- Capperi di Salina
Voeg Bladpeterselie toe aan favorieten
Bladpeterselie
Bladpeterselie 50 gr 290/stuk € 5,80 / 100gr
Bladpeterselie
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g