Wildfond van Belfond, verkrijgbaar bij CRU.

Ingrediënten: 

  • 1 potje Belfond-wildfond
  • 1 scheut rode wijn
  • Peper
  • Zout
  • Veenbessensaus van Pipaillon
  • 1 klontje ongezouten, koude boter

Aan de slag: 

  1. Haal het gebakken vlees uit de pan en blus de pan met 1 bokaal Belfond-wildfond, samen met een scheut rode wijn en eventueel wat Porto. Roer de aanbaksels los.
     
  2. Laat zo’n 1/3e inkoken en kruid naar smaak met peper en zout.
     
  3. Voeg een eetl. Pipaillon-veenbessensaus toe, meng onder elkaar en laat kort inkoken.
     
  4. Bind met een klontje ongezouten, koude boter.

Ingrediënten

Voeg Wildfond Belfond 240ml toe aan favorieten
Wildfond Belfond 240ml
Wildfond Belfond 240ml 240 ml 390/stuk € 16,25 / l
Wildfond Belfond 240ml
Voeg Tasmorcan, Barbera d'Asti toe aan favorieten
Tasmorcan, Barbera d'Asti
Tasmorcan, Barbera d'Asti 750 ml 1550/fles € 20,67 / l
Tasmorcan, Barbera d'Asti
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Veenbessensaus 200g toe aan favorieten
Veenbessensaus 200g
Veenbessensaus 200g 200 gr 690/stuk € 34,50 / kg
Veenbessensaus 200g
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g