Wat heb je nodig? (4 pers.)

  • ± 120 g gerookte eendenborst
  • 2 stronken Brussels grondwitloof
  • 1 bussel waterkers
  • 1 sinaasappel
  • Een handvol Piemontese hazelnoten
  • Zwarte peper en fleur de sel
  • Wittewijnazijn en olie (afwerking)

Hoe ga je te werk?

  1. Was de waterkers en pluk de blaadjes. Snij het witloof in de lengte in twee en daarna in fijne halve ringen. Meng in een kom met een scheutje wittewijnazijn en kruid met peper en fleur de sel.
  2. Snij de sinaasappel à vif in partjes en hak de hazelnoten grof.
  3. Dresseer de borden: begin met het witloof voeg de sinaasappelpartjes toe, leg er enkele sneetjes eendenborst op en werk af met de grofgehakte hazelnoten.

Ingrediënten

Voeg Gerookte eendenborst +/- 120g toe aan favorieten
Gerookte eendenborst +/- 120g
Gerookte eendenborst +/- 120g 120 gr 1150/stuk € 95,83 / kg
Gerookte eendenborst +/- 120g
Voeg Brussels grondwitloof vrac toe aan favorieten
Brussels grondwitloof vrac
Brussels grondwitloof vrac ± 110 gr 1480/kg € 14,80 / kg
Brussels grondwitloof vrac
Voeg Waterkers toe aan favorieten
Waterkers
Waterkers 150 gr 250/stuk € 16,67 / kg
Waterkers
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 990/stuk € 49,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Witte wijnazijn 250ml toe aan favorieten
Witte wijnazijn 250ml
Witte wijnazijn 250ml 250 gr 1490/stuk € 59,60 / kg
Witte wijnazijn 250ml
Voeg Messiniako extra virgin olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml 500 ml 1650/stuk € 33,00 / l
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland