Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In ons vismetier vind je niet enkel volledige vissen of stukken vis, onze vissers maken ook smeersalades met hun verse vis en onze huisgemaakte CRU-mayonaise.
Ze maken onder andere forelsalade, krabsalade, zalmsalade, haringsalade, tonijnsalade…
Deze laatste combineert trouwens heerlijk met onze nieuwe gemberpickles op basis van onze Belgische primeurgember.
De dunne schijfjes opgelegde gember leg je makkelijk op je boterham of verwerk je makkelijk in je salade voor een friszure toets.