De Spaanse charcuterie op onze markt roept gewoon vakantie op!

De chorizo wordt gemaakt van het Ibérico Bellota-varkensvlees.
Deze pittige Spaanse worst krijgt zijn typerende smaak doordat de varkens volop eikels mogen eten in de Zuid-Spaanse bossen.

Van het Ibérico Bellota-schouderstuk wordt lomito gemaakt: unieke charcuterie die zo’n 5-tal maanden natuurlijk heeft gedroogd en wegsmelt op de tong. 

Voeg Chorizo Ibérico Bellota toe aan favorieten
Chorizo Ibérico Bellota
Chorizo Ibérico Bellota 6150/kg € 61,50 / kg
Chorizo Ibérico Bellota
Voeg Lomito de Bellota Ibérico toe aan favorieten
Lomito de Bellota Ibérico
Lomito de Bellota Ibérico 14500/kg € 145,00 / kg
Lomito de Bellota Ibérico
Voeg Handgesneden Iberico bellota Domecq toe aan favorieten
Handgesneden Iberico bellota Domecq
Handgesneden Iberico bellota Domecq ± 100 gr 23000/kg € 230,00 / kg
Handgesneden Iberico bellota Domecq
Voeg Iberico bellota Domecq op poot toe aan favorieten
Iberico bellota Domecq op poot
Iberico bellota Domecq op poot ± 7.5 kg 11900/kg € 119,00 / kg
Iberico bellota Domecq op poot