Apéroschotel van CRU.
  1. Comté Fort St. Antoine 16 maanden
    Harde kaas gemaakt, afkomstig uit de Jura en gemaakt van zomermelk uit de Alpen. De natuurlijke flora waarmee de koeien zich voeden, zorgt voor een unieke smaak van de kaas. De kazen rijpen in een oud militair fort op 1200 m hoogte, waar temperatuur en vochtigheid constant zijn.
     
  2. Zirbenköningin
    Een malse kaas met aroma’s van pijnboom en interessante toetsen van de dennenbloesems.
     
  3. Saucisson long bride Ardèche
    Rustieke, magere saucisson uit de Ardeche, natuurlijk gerijpt. De smaken: lichte peper, look en kruidige accenten.
     
  4. Chorizo Ibérico Bellota
    Gemaakt van 100 % Ibérico Bellota varkensvlees, op smaak gebracht met natuurlijk gerookt paprikapoeder uit Vera (Spanje), look en zout. Gedroogd gedurende een 6-tal maanden.
     
  5. Venkel pickles
    De groenten worden gewassen en in dunne plakjes gesneden waarna ze 48 uur in zout worden gelegd. Vervolgens wordt er een marinade van sherryazijn, kruiden en specerijen aan toegevoegd. Na 2 tot 3 weken te marineren worden de groenten in een pot verpakt.
     
  6. Geroosterde pistachenoten
    De gesloten pistachenoten uit Catalonië worden op hout geroosterd, wat zorgt voor een volle smaak. Om de pure notensmaak te behouden, worden ze zonder zout verkocht.
     
  7. Cellina di Nardo-olijfjes
    kleine zwarte olijven uit het meest zuidelijke deel van Puglia. De olijven worden laat geoogst wat een volle smaak met zich meebrengt.

Voeg Apéroschotel toe aan favorieten
Apéroschotel
Apéroschotel 170 gr 800/persoon € 47,06 / kg
Te bestellen per persoon
(vanaf 2 personen)
Apéroschotel