Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bij CRU voeren passie en liefde de boventoon van elk product.
Lees hieronder hoe deze waarden samenvloeien bij onze CRU-partner SAS Distilleries, een familiestokerij in Stekene.
De stokerij SAS Distilleries werd opgericht door Benedikt Sas, meester-stoker met een achtergrond in de scheikunde van smaakstoffen. Ook zijn partner Katia deelt dezelfde achtergrond. Deze gemeenschappelijke passie vertalen ze in het creëren van kwalitatieve producten met een gevarieerd smakenpallet. Samen bestudeerden ze oude recepten, traditionele stooktechnieken en installaties. Met hun creatieve en innovatieve wetenschappelijke kennis combineren ze die tot unieke producten met een gebalanceerd smaakpalet.
Alle producten worden artisanaal gemaakt door gebruik te maken van een koperen stookketel. De stokerij werkt kleinschalig, met een maximale productie van 6000 flessen per jaar. Op deze manier kan de nauwkeurige selectie en controle van grondstoffen gegarandeerd worden en krijgt het distillatieproces alle nodige tijd. Op het einde van het proces worden de etiketten manueel geplakt. Dit zorgt nogmaals voor een extra controle. Hun resultaat? Kwalitatieve spirits die gewaardeerd worden door elke fijnproever.
Bij CRU proef je hun Charlesville, een bruine rum en de Ignis Templi, een ‘Single Malt Lowland’ whisky. Deze laatste komt in beperkte oplage en is een delicate gouden whisky die meer dan drie jaar gerijpt heeft, met toetsen van mout, vanille en een lange nasmaak van boter.