Bij CRU willen we de tijd nemen om brood te maken.
Echt brood. 
Zoals het al eeuwenlang wordt gebakken.
Met een lekker krokante korst maar zonder "verbeteraars" die bijvoorbeeld zorgen voor een bruine kleur.

Versgebakken brood van bij CRU.

Wel kiezen we voor biologische, op steen gemalen bloem en gefilterd water.
Met desem en grof zeezout erbij doet de natuur de rest.

We kneden ons deeg traag en hydrateren het met veel water.
Zo wordt het goed verteerbaar. 
Vervolgens laten we het brood 48 u. rusten, voldoende tijd om de smaak van de granen ten volle in zich op te nemen.
Tot slot bakken we het zoals het hoort: in een gloeiend hete steenoven.
Het assortiment is beperkt tot een zevental broden waaronder bvb. speltbrood, volkoren tarwebrood en ons eigen CRU-brood.
Daarnaast is er altijd het 'brood van de maand'.
Afhankelijk van het seizoen, kan dat een olijvenbrood, dadelbrood, ... zijn.

In onze bakkerij willen we je de hele dag door inspireren om extra van je maaltijden te genieten.
Wat dacht je van chocoladebroodjes als ontbijt, een krokante baguette voor ’s middags of wat fijn olijvenbrood bij de pasta ’s avonds?

Aan de zoetekauwen hebben we ook gedacht. 
Fruittaart van 't seizoen, chocoladetaart, rijsttaart, pasteis de nata, ... zijn enkele van de specialiteiten die je bij ons zal terugvinden.
Voor onze deegbodems vonden we de perfecte partner bij L'Ecopain d'Ignace, een moderne én artisanale bakkerij. 
De verdere afwerking gebeurt bij CRU zelf waar je alles van dichtbij kan zien, ruiken en proeven.

Ontdek al het lekkers uit onze bakkerij >