Boerenpaté van bij CRU.

Boerenpaté heeft zijn naam gekregen dankzij het grof gehakte vlees dat erin verwerkt is.
Er zit meer beet op dan bij smeerpaté, die in feite enkel als beleg voor brood in aanmerking komt.
Boerenpaté kan veelzijdiger ingezet worden.

CRU heeft een eigen versie van dit eerbiedwaardig en populair paradepaardje van Europese charcuterie.   
Het recept van onze boerenpaté is volledig ontwikkeld door onze eigen beenhouwers.
En het vlees dat erin verwerkt wordt, komt van de varkens van partners Tania en Lieven. 
Smaakversterkers of bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. 

De boerenpaté is in feite een klassieke terrine, zoals die in heel Europa al eeuwen en eeuwen gemaakt wordt.
Het geheim van het succes: de paté is grof gehakt en smeuïg tegelijkertijd.
Met andere woorden: terwijl je op een stukje boerenpaté bijt, smelt de bereiding weg in je mond.
Een heerlijke smaakbelevenis! 

Op een goed stuk brood komen de kwaliteiten van de boerenpaté zeer goed tot hun recht.
Maar op een toastje verandert de pâté zichzelf in een fijn aperitiefhapje.
Geserveerd met een slaatje, vervult de paté de rol van voorgerecht of lichte lunch. 

Voeg Boerenpastei toe aan favorieten
Boerenpastei
Boerenpastei 2320/kg € 23,20 / kg
Boerenpastei
Voeg Boerenpastei +/-300g toe aan favorieten
Boerenpastei +/-300g
Boerenpastei +/-300g 300 gr 820/stuk € 27,33 / kg
Boerenpastei +/-300g