“Het recept is eigenlijk zeer eenvoudig”, vertelt bakker Jan. “Meer dan bladerdeeg en abrikozenconfituur komt er niet aan te pas. Wel vinden we het belangrijk om te werken met pure basisingrediënten. We maken gewone dingen buitengewoon goed.”

Het bladerdeeg is afkomstig van CRU-partner Ecopain d’Ignace. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van authentieke bakkerijproducten en vertrekken altijd van kwaliteitsvolle grondstoffen. Zo bestaat het bladerdeeg uit gekarnde natuurboter en onbehandeld fijn tarwemeel, die duidelijk het verschil maken in smaak.

De abrikozenconfituur is gemaakt door CRU-partner Pipaillon. In hartje Brussel maken zij ambachtelijk confituur: in koperen potten en in kleine hoeveelheden om de kwaliteit te garanderen. Het recept voor de confituur is speciaal ontwikkeld voor CRU: zo puur en natuurlijk mogelijk.

Voeg Carré Confituur toe aan favorieten
Carré Confituur
Carré Confituur 120 gr 300/stuk € 25,00 / kg
Carré Confituur