We kennen het allemaal: thuiskomen en geen zin of tijd hebben om de keuken in te duiken.

Hoe krijg je dan toch een evenwichtige, kwalitatieve en verse maaltijd op tafel?
Wel, CRU helpt je graag!

Enkele klassiekers, klaargemaakt door onze CRU-kok's.

Ambachtelijk gemaakt

Elke dag gaan onze koks aan de slag met de producten van onze markt.
Alles is ambachtelijk bereid volgens de CRU-principes.

We kiezen voor eenvoudige en smaakvolle gerechten met seizoensgebonden producten.
Wat er op de markt ligt en dus op z’n best is, bepaalt ons assortiment.
En daar komen helemaal geen bewaarmiddelen of smaakstoffen aan te pas.

Less is more

Naast onze klassiekers (balletjes in tomatensaus, bolognaisesaus, vol-au-vent, (veggie) lasagne, stoofvlees, tomatensoep…) hebben we ook een meer wisselend aanbod van bijvoorbeeld chili con carne, pompoensoep, paling in 't groen, ...

Ook koude sausjes, dips en tapenades maken we zelf!
En onvergetelijke desserts zoals een goeie flan karamel met echte vanillestokjes of een luchtige, smeuïge chocomousse.
Net zoals voor onze andere producten hanteren we het principe ‘less is more’: we gebruiken enkel de noodzakelijke ingrediënten.

Het CRU-traiteurassortiment vullen we aan met de verse pasta en ravioli van pastamama Kristl van Pastati en de ambachtelijke quiches van La Cantine de Géraldine.

Vol-au-vent van bij CRU.
Enkele klassiekers van bij CRU in Halo verpakking.

Altijd klassiekers in huis

Bestel op voorhand wat gerechtjes!
Dankzij onze haloverpakking blijven onze traiteurgerechten lang goed en je kan ze makkelijk in de microgolfoven opwarmen.
We werken namelijk volgens het ‘hotfill’ principe: door het warm vullen (boven de 70 °C) en direct afsluiten van de verpakking ontstaat er een natuurlijk pasteurisatieproces, zonder begassing.
Daarna draaien we de verpakking ondersteboven waardoor de resterende lucht ook automatisch gepasteuriseerd wordt.