Het rundvlees op onze markt komt van dieren die gekweekt worden door partners met dezelfde CRU-waarden: respect voor dier en natuur, maar ook passie voor de stiel.
Dat gaat van het voeder dat ze krijgen, rassen met zuivere karaktereigenschappen tot het natuurlijk moederinstinct en kalven van de runderen.       
Het resultaat is buitengewoon mals en sappig vlees. Gewoon een eenvoudig en puur product in al zijn rijkdom.

Enkele authentieke stukken die je meenemen naar vroeger:  

Blonde châteaubriand van bij CRU.
Blonde châteaubriand
  • Groot stuk mager vlees van het ras Blonde, gekweekt op Belgische bodem.
  • Fijne structuur, lichte marmering en een mooi afgeronde smaak. 
Angus entrecôte
  • Letterlijk ‘tussen de ribben’, met een klein vetrandje voor extra smaak.
  • Het sterke ras Aberdeen (black) angus typeert zich door vlees van uitzonderlijke kwaliteit: grovere structuur, mals, mooi gemarmerd en een intense smaak.
Angus entrecôte van bij CRU.
Schotse kraai van bij CRU.
Schotse kraai (onglet)
  • Een stuk langwerpige spier met een grove structuur, grote malsheid en zeer intense smaak.
  • Voor echte vleesliefhebbers.
  • Ons marktaanbod wisselt tussen verschillende runderrassen (angus, hereford, highlander, …).

Voeg Blonde Chateaubriand toe aan favorieten
Blonde Chateaubriand
Blonde Chateaubriand ± 200 gr 3280/kg € 32,80 / kg
Blonde Chateaubriand

Voeg Bereidingstips voor rundvlees toe aan favorieten
Bereidingstips voor rundvlees
Bereidingswijze | Vlees

Bereidingstips voor rundvlees

Lees meer
Lees meer