Samen met het wild duiken ook de wildpatés op in CRU. Wildpatés zijn ideaal als voorgerecht of als hapje, maar passen ook perfect in een slaatje als lunch.
De ideale combotip?
Lekker met vijgentijmconfituur, Uienkonfijt of veenbessensaus.

Wildpaté's van bij CRU: everzwijn, haas en fazant.

Ongeveer elke wildsoort komt in aanmerking om de boventoon te voeren in een paté. Voor CRU lieten we volgens eigen receptuur drie wildpatés samenstellen door onze partner: everzwijn, fazant en haas.  

Vermits wild altijd mager vlees is, zonder veel vetstoffen, verwerkt onze partner ook steeds wat varkensvlees in de patés. Dat varkensvlees is nodig voor de smeuïgheid van de paté. In de eerste plaats gaat er voldoende wild in om het duidelijke karakter te kunnen proeven: dubbel zoveel in vergelijking met gangbare wildpaté. Je kan moeiteloos de soort herkennen waaraan de paté haar naam dankt. Uiteraard gebruiken we in de CRU-patés geen kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers.

Welke paté kiezen?
Proeven is de boodschap.
En dan gewoon je eigen persoonlijke voorkeur bepalen…

Lekker voor erbij

Voeg Peer-gemberconfituur 200g toe aan favorieten
Peer-gemberconfituur 200g
Peer-gemberconfituur 200g 200 gr 690/stuk € 34,50 / kg
Peer-gemberconfituur 200g
Voeg Uienkonfijt 200g toe aan favorieten
Uienkonfijt 200g
Uienkonfijt 200g 200 gr 690/stuk € 34,50 / kg
Uienkonfijt 200g
Voeg Veenbessensaus 200g toe aan favorieten
Veenbessensaus 200g
Veenbessensaus 200g 200 gr 690/stuk € 34,50 / kg
Veenbessensaus 200g

Voeg Toast met wildpaté toe aan favorieten
Recept Toast met wildpaté
Feestgerechten | Recept

Toast met wildpaté

Lees meer
Lees meer