Ontdek.Proef.Beleef.

Bij CRU kan je genieten van eenvoudige, authentieke producten op een hedendaagse manier.
We gaan op zoek naar de essentie: de pure smaak van het product, in al zijn eenvoud. We geloven in de kracht van de natuur en geven haar dan ook alle tijd om haar werk te doen zodat de producten tot hun volle smaak komen. Gewone producten, buitengewoon goed.

De versmarkt van CRU verzamelt 10 ambachten of metiers onder één dak, elk met hun eigen specialisten. Samen met onze partner-producenten staan we garant voor kwaliteitsvolle producten met pure smaken, echte delicatessen. 

Op de CRU markt verenigen we een voorliefde voor authenticiteit met gemak en hedendaagse technologie. Producten bereid met eigentijdse kooktechnieken, delicatessen  in handige verpakkingen en porties, snel en eenvoudig afrekenen.... maken van elk bezoek een totaalbeleving.

Versmarkt met 10 ambachten onder één dak

De wereld van lekker eten en drinken wordt in CRU tot beleving gebracht via 10 traditionele metiers. Van beenhouwers en visboeren tot groenteboeren, verfijnde kaas, een bakkerij met desembrood en een afdeling traiteur. Ook de metiers dranken en bloemen maken deel uit van onze versmarkt. Het aanbod verschilt naargelang het seizoen of de markt.

Om keuzestress te vermijden, houden we het assortiment op onze markt bewust beperkt. Maar die éne uitzonderlijk lekkere kip bijvoorbeeld kan je dan wel in verschillende bereidingsvormen kopen: uit één stuk, in deelstukken, in onze traiteur vind je ze bereid als vol-au-vent, enz.

 

Estafette van passie

Bij CRU delen we onze liefde voor lekker eten in een ‘estafette van passie’. Elke schakel van die estafette is even belangrijk: van teler of producent over medewerker tot klant.

Onze leveranciers zijn onze partners die stuk voor stuk onze passie delen en die bewust op zoek gaan naar manieren om zich te onderscheiden. Dankzij onze korte keten slagen we er samen in om elke dag de meest verse producten aan te bieden.

Onze medewerkers bedienen je met veel plezier en brengen het verhaal achter elk product tot op het bord. Ze maken je deel van de CRU-beleving.

Onze klanten zijn onze soulmates, coöperanten en cocreators die onze passie voor lekker eten en hedendaagse authenticiteit delen. Regelmatig organiseren we inspiratiesessies waar we alle schakels samenbrengen.