Pure producten
Authentieke smaken. Uitermate verse producten. Seizoensgebonden assortiment. Want: niet in het seizoen, is niet in onze markt.
Meesterschap
Van aankoper tot marktmedewerker, van belevingsmanager tot kok: iedereen bij Cru is doordrongen van de opwinding van het zoeken naar en het vinden van producten waarvan we denken: “Wauw, dat is lekker.” Ontdekkingen die onze versmarkt vullen met topproducten.
Momenten van gezellig samenzijn
Voor levensgenieters met een liefde voor lekker eten. Want het leven is mooier wanneer we heerlijke gerechten samen kunnen delen.

Cru, een bruisende versmarkt

Cru is de versmarkt voor iedereen die van lekker eten houdt. Voor levensgenieters met een liefde voor echte, kwaliteitsvolle producten, nieuwsgierigheid naar buitengewone smaken en respect voor puur vakmanschap. Je vindt er altijd echt goed desembrood, alleen maar groenten en fruit van ’t seizoen, vlees van de allerbeste kwaliteit, bootverse vis, unieke kazen ... Cru is 7/7 open, je proeft er dus elke dag de smaak van echt.

Jouw bakker, slager, groente- en visboer op één plek

Winkelen bij Cru is als een culinaire ontdekkingsreis: snuisteren langs de topproducten op onze markt, het (her)ontdekken van authentieke smaken en je laten prikkelen door nieuwe, verrassende sensaties. De medewerkers van onze vier Cru-markten inspireren en adviseren je graag. Vol trots over hun stiel, met kennis van zaken en vanuit pure passie voor het product. Zo zorgen we ervoor dat jij elke keer met het allerbeste naar huis gaat.

Afhalen of leveren?
Wij verzamelen je CRU-producten met zorg op onze markt. Je kan ze zelf afhalen op onze markt en ter plaatse afrekenen  (gratis service),  of je kan ze op bepaalde momenten ook laten thuisleveren (hiervoor rekenen we € 15) .
Meer info
CRU zoekt collega’s
Word jij onze nieuwe collega?
Ontdek onze vacatures >

Afhalen of aanhuislevering, zo eenvoudig!

Kies tussen afhalen of aanhuislevering
Vul je winkelmandje
Geniet van onze kwaliteitsproducten