Frisse Italiaanse couscoussalade

Recept: frisse Italiaanse couscoussalade.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g handgerolde couscous
  • 720 ml gevogeltefond van Belfond
  • Groene pesto
  • Potje zongedroogde tomaten
  • Mozzarella of Bocconcini
  • Rucola
  • Parmigiano schilfers
  • Olijfolie
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper
  • Raz-el-hanout
  • Gerookte pikante paprikapoeder

Aan de slag:

  1. Kook de couscous gaar in de gevogeltefond samen met een snufje raz-el-hanout, gerookte pikante paprikapoeder en fleur de sel.
     
  2. Snij de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella of bocconcini's in stukjes.
     
  3. Spoel de couscous af onder koud water.
     
  4. Meng de couscous met de rucola, mozarrella of bocconcini's, zongedroogde tomaatjes en pesto.
     
  5. Voeg de olie van de zongedroogde tomaatjes toe naar smaak.
     
  6. Werk af met wat parmezaanschilfers.