Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zanddeegbodem gevuld met crème prise (een mengeling van banketbakkersroom en slagroom) en bananen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | vr,za,zo | |||
CRU Gent | vr,za,zo | |||
CRU Groenplaats | vr,za,zo | |||
CRU Overijse | vr,za,zo |
Ingrediënten: zanddeeg (tarwebloem, boter, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), amandel, heelei), bananen, crème prise (crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker, vanillestok), room, nappage (rietsuiker, sinaasappelsap, agar agar)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
eieren
Ingrediënten: zanddeeg (tarwebloem, boter, bloemsuiker (suiker, maïszetmeel), amandel, heelei), bananen, crème prise (crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker, vanillestok), room, nappage (rietsuiker, sinaasappelsap, agar agar)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.