Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Met ambachtelijke abrikozenconfituur van Pipaillon.
Bladerdeeg van Ecopain d'Ignace op basis van gekarnde natuurboter en onbehandeld fijn tarwemeel.
1 taart is voor 4 à 6 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 01/01 | vr,za,zo | ||
CRU Gent | 01/01 | vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 01/01 | vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 01/01 | vr,za,zo |
Ingrediënten: bladerdeeg (boter, tarwebloem, water, zout, azijn), abrikozenconfituur (abrikoos (61%), rietsuiker (39%), citroensap), ei
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
4°C
Ingrediënten: bladerdeeg (boter, tarwebloem, water, zout, azijn), abrikozenconfituur (abrikoos (61%), rietsuiker (39%), citroensap), ei
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C