Boterkoek met rozijnen

Boterkoek met rozijnen

  • Art. Nr.: 8833
  • 220 /stuk
  • € 22,00 / kg
100 gr

Gemaakt met gerezen bladerdeeg van l'Ecopain d'Ignace en rozijnen.
Na het afbakken ingestreken met een laagje suikerwater.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (aardappelzetmeel, zout), rozijnen

 

Per 100gr/ml

  • Energie 1713 kJ
    (407 kcal)
  • Totaal vetten 23.4 g
  • Verzadigde vetten 15.0 g
  • Totaal koolhydraten 39.1 g
  • Suikers 19.8 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 5.9 g
  • Zout 0.8 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (aardappelzetmeel, zout), rozijnen

 

  • Energie 1713 kJ
    (407 kcal)
  • Totaal vetten 23.4 g
  • Verzadigde vetten 15.0 g
  • Totaal koolhydraten 39.1 g
  • Suikers 19.8 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 5.9 g
  • Zout 0.8 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
Bewaren bij:

7°C