Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Sappige hoevekip met een dun, krokant en zeer smaakvol korstje.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | 01/01 | Alle dagen | ||
| CRU Gent | 01/01 | Alle dagen | ||
| CRU Groenplaats | 01/01 | Alle dagen | ||
| CRU Overijse | 01/01 | Alle dagen |
Ingrediënten: hoevekip, sjalot, Kippenkruiden kip à spit (zout, peper, nootmuskaat, foeli, paprika, curry)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Plaats de kip in de braadzak gedurende 45 minuten in een heteluchtoven van 160 °C
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: hoevekip, sjalot, Kippenkruiden kip à spit (zout, peper, nootmuskaat, foeli, paprika, curry)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Plaats de kip in de braadzak gedurende 45 minuten in een heteluchtoven van 160 °C
Bewaren bij:4°C