Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: Ginzu Botanical Apéro Spritzer (Bôtan Citrus Ginger® [water, natuurlijke botanisch distillaten*], natuurlijke botanische distillaten*: gember, verveine, water, appelsap (NFC) , druivensap (NFC), verjus, yuzu sap (NFC) , CO2), Magneetdoos L 345mmxB250 mmx H100 mm, Pan de Olivo rozemarijn (Tarwebloem (gluten), water, extra olijfolie van eerste persing (12%), verse bakkersgist, zout, rozemarijn (0, 40%) ), Tortas pimenton "gerookt paprikapoeder" (Tarwebloem, extra vierge olijfolie (21%), zout, Gerookt paprikapoeder 'La Vera', look), Arbequina olijven 340g (Olijven, water, zout.), Paprika-aubergine tapenade (Op houtskool gegrilde zoete paprika's en aubergines, extra vergin olijfolie, zout, citroenzuur)
gluten (tarwe)
tarwe
Ingrediënten: Ginzu Botanical Apéro Spritzer (Bôtan Citrus Ginger® [water, natuurlijke botanisch distillaten*], natuurlijke botanische distillaten*: gember, verveine, water, appelsap (NFC) , druivensap (NFC), verjus, yuzu sap (NFC) , CO2), Magneetdoos L 345mmxB250 mmx H100 mm, Pan de Olivo rozemarijn (Tarwebloem (gluten), water, extra olijfolie van eerste persing (12%), verse bakkersgist, zout, rozemarijn (0, 40%) ), Tortas pimenton "gerookt paprikapoeder" (Tarwebloem, extra vierge olijfolie (21%), zout, Gerookt paprikapoeder 'La Vera', look), Arbequina olijven 340g (Olijven, water, zout.), Paprika-aubergine tapenade (Op houtskool gegrilde zoete paprika's en aubergines, extra vergin olijfolie, zout, citroenzuur)