Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Pur Porc salami uit de Ardèche.
Vetarm en gerijpt gedurende 6 weken.
Bevat 40% minder vet dan een klassieke salami.
Gerijpt op 1136m hoogte in de hoogstgelegen rijpingszaal van Frankrijk.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: varken, zout, suiker (lactose, dextrose), alcohol, specerijen, knoflook, gist, conserveermiddel: E252, natuurlijke varkensdarm
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
lactose
4°C
Ingrediënten: varken, zout, suiker (lactose, dextrose), alcohol, specerijen, knoflook, gist, conserveermiddel: E252, natuurlijke varkensdarm
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C