Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
330g
Met het CRU-varkensgehakt maken onze beenhouwers heerlijk boerenvleesbrood.
Het vlees wordt zo gemalen opdat het vleesbrood een textuur heeft van fijnere en grovere stukjes.
Lekker als beleg of in blokjes met wat mosterd van Camp's.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: varkensvlees (77%), rundsvlees (20%), TARWEbloem, water, TARWEdesem, zout, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, MELK, specerijen, ajuin, zonnebloemolie.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
eieren
4°C
Ingrediënten: varkensvlees (77%), rundsvlees (20%), TARWEbloem, water, TARWEdesem, zout, EIEREN, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, MELK, specerijen, ajuin, zonnebloemolie.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C