Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Smeuïge aardappelpuree met hoeveboter en olijfolie.
1 stuk is voor 2 personen.
Lekker bij: vis, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, balletjes instroopsaus, vis-au-vent.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: aardappel (92%), BOTER, MELK, olijfolie, EI, peper, zout, notenmuskaat
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
eieren
Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 4 à 5 min. 700-750 W. Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur. Traditionnel: Rech. en remuant dans une casserole à basse temp.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: aardappel (92%), BOTER, MELK, olijfolie, EI, peper, zout, notenmuskaat
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 4 à 5 min. 700-750 W. Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur. Traditionnel: Rech. en remuant dans une casserole à basse temp.
Bewaren bij:4°C