Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: Garnaalkroket: vulling (bisque CRU 44% (water, kreeft, garnalen (40%), ajuin, wortel, tomaten, witte wijn, prei, selderij, zonnebloemolie, look, zout, peterselie, cayennepeper), grijze Noordzeegarnalen (Crangon Crangon) 28, 9%, bloem (tarwebloem, tarwezetmeel), room, melk, boter, gelatine (rund), eigeel, zout, cayennepeper, witte peper), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, sojabloem, maïszetmeel, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel E464))
Kaaskroket: vulling (melk, Baliehof Oude Boerenkaas 29%, roux (tarwebloem, gemodificeerd maiszetmeel, gistextract, zonnebloemolie, natuurlijke aromas, zout, specerijen) ), water, eigeel, gelatine (rund), parmesanpoeder (aroma, palmolie), emmenthalpoeder (zout, creamer (palmolie, lactose, melkeiwit), glucosestroop (tarwe), aroma (melk), gistextract, raapzaadolie ongehard, specerijen, aroma, peterselie, aardappelzetmeel, uienolie), citroensap, nootmuskaat), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), doorhaalmiddel (sojabloem, maiszetmeel, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel E464)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
schaaldieren
soja
gluten (tarwe)
selderij
eieren
+/- 3 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: Garnaalkroket: vulling (bisque CRU 44% (water, kreeft, garnalen (40%), ajuin, wortel, tomaten, witte wijn, prei, selderij, zonnebloemolie, look, zout, peterselie, cayennepeper), grijze Noordzeegarnalen (Crangon Crangon) 28, 9%, bloem (tarwebloem, tarwezetmeel), room, melk, boter, gelatine (rund), eigeel, zout, cayennepeper, witte peper), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, sojabloem, maïszetmeel, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel E464))
Kaaskroket: vulling (melk, Baliehof Oude Boerenkaas 29%, roux (tarwebloem, gemodificeerd maiszetmeel, gistextract, zonnebloemolie, natuurlijke aromas, zout, specerijen) ), water, eigeel, gelatine (rund), parmesanpoeder (aroma, palmolie), emmenthalpoeder (zout, creamer (palmolie, lactose, melkeiwit), glucosestroop (tarwe), aroma (melk), gistextract, raapzaadolie ongehard, specerijen, aroma, peterselie, aardappelzetmeel, uienolie), citroensap, nootmuskaat), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), doorhaalmiddel (sojabloem, maiszetmeel, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel E464)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
+/- 3 min. frituren op 170 °C
Bewaren bij:4°C