Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Pinhais, dé referentie van visconserven in Portugal.
Een visconservenbedrijf van drie generaties dat trouw is gebleven aan haar ambachtelijke productiemethode.
Ze werken enkel met vis van de beste kwaliteit en verse ingrediënten.
De makreel wordt lokaal voor de kust van Portugal gevangen en steeds dezelfde dag ingeblikt.
Makreel heeft een gelijkaardige textuur als sardines maar is ietsje vaster.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: makreel (72%); olijfolie (27%), zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C
Ingrediënten: makreel (72%); olijfolie (27%), zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C