Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Romige visrillette met authentieke smaak.
Scomber scombrus.
Afkomstig uit de conserverie Groix et Nature.
Makreel gerookt op beukenhout.
Heerlijk op een sneetje baguette of gecombineerd met onze foglie of grissini.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: MAKREEL* (48, 1%), vloeibareROOM (ROOM, stabilisator: carrageen), gerookte MAKREEL* (12%), sjalotten, witte wijn (SULFIETEN), water, MOSTERD van Dijon (water, MOSTERDzaden, azijn, zout, citroenzuur, SULFIETMELKeiwit en LACTOSE, azijn, (SULFIET) zout, peper, bieslook.* Oosprong Noordoost Atlantische Oceaan
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
mosterd
sulfieten
vis
lactose
Ingrediënten: MAKREEL* (48, 1%), vloeibareROOM (ROOM, stabilisator: carrageen), gerookte MAKREEL* (12%), sjalotten, witte wijn (SULFIETEN), water, MOSTERD van Dijon (water, MOSTERDzaden, azijn, zout, citroenzuur, SULFIETMELKeiwit en LACTOSE, azijn, (SULFIET) zout, peper, bieslook.* Oosprong Noordoost Atlantische Oceaan
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.