Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Romige visrillette met authentieke smaak.
Scomber scombrus.
Afkomstig uit de conserverie Groix et Nature.
Makreel gerookt op beukenhout.
Heerlijk op een sneetje baguette of gecombineerd met onze foglie of grissini.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: MAKREEL* (48, 1%), vloeibareROOM (ROOM, stabilisator: carrageen), gerookte MAKREEL* (12%), sjalotten, witte wijn (SULFIETEN), water, MOSTERD van Dijon (water, MOSTERDzaden, azijn, zout, citroenzuur, SULFIETMELKeiwit en LACTOSE, azijn, (SULFIET) zout, peper, bieslook.* Oosprong Noordoost Atlantische Oceaan
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
mosterd
sulfieten
vis
lactose
Ingrediënten: MAKREEL* (48, 1%), vloeibareROOM (ROOM, stabilisator: carrageen), gerookte MAKREEL* (12%), sjalotten, witte wijn (SULFIETEN), water, MOSTERD van Dijon (water, MOSTERDzaden, azijn, zout, citroenzuur, SULFIETMELKeiwit en LACTOSE, azijn, (SULFIET) zout, peper, bieslook.* Oosprong Noordoost Atlantische Oceaan
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.