Gezouten ansjovisfilet in olijfolie Zallo

Gezouten ansjovisfilet in olijfolie Zallo

  • Art. Nr.: 8783
  • 1290 /stuk
  • € 143,33 / kg
90 gr

Deze ansjovis rijpt gedurende 6 maand in zout. Vervolgens worden ze met de hand schoongemaakt en gesorteerd.
Dit zorgt voor een typisch Cantabrische volle smaak die zich op alle vlakken onderscheidt van de standaard ansjovis.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: ansjovis (58%), olijfolie, zout.

Per 100gr/ml

  • Energie 803 kJ
    (192 kcal)
  • Totaal vetten 11.0 g
  • Verzadigde vetten 2.3 g
  • Totaal koolhydraten 0.3 g
  • Suikers 0.3 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.0 g
  • Zout 11.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis

Bereidingswijze

Na opening bewaren in de koelkast.

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: ansjovis (58%), olijfolie, zout.

  • Energie 803 kJ
    (192 kcal)
  • Totaal vetten 11.0 g
  • Verzadigde vetten 2.3 g
  • Totaal koolhydraten 0.3 g
  • Suikers 0.3 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.0 g
  • Zout 11.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis
Bereidingswijze

Na opening bewaren in de koelkast.

Bewaren bij:

4°C