Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Engraulis
Uit de Cantabrische Zee, onmiddellijk vers verwerkt.
Wit gekleurd door enkele uren te marineren in azijn.
Door de malse beet en grootte een ware delicatesse!
Met peterselie, verse look en olijfolie.
Lekker als tapas of als hapje.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: ansjovis (ansjovis, zonnebloemolie, sulfieten), olijfolie, azijn, zout, look, peterselie
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
vis
4°C
Ingrediënten: ansjovis (ansjovis, zonnebloemolie, sulfieten), olijfolie, azijn, zout, look, peterselie
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C