Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Clupea harengus
Gemaakt van haringfilet in zachte saus met ajuin en CRU-mayonaise.
De smaak gaat van licht zuur naar zoet.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: 51% haringfilets (haringfilets, water, ui, azijn, zout, suiker), mayonaise (koolzaadolie, water, eigeel, zout, mosterdzaad, azijn, zwarte peper), yoghurt (melk), kervel, voedingszuren (azijnzuur, melkzuur, kaliumlactaat, citroenzuur), bewaarstoffen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), suiker, stabilisatoren (guargom, cellulosegom, xanthaangom, zetmeel, zeewierextract, glucosestroop), natuurlijk aroma.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
mosterd
vis
eieren
Nooit opwarmen of invriezen.
Kant en klaar product.
Bewaren bij max. 4°C.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: 51% haringfilets (haringfilets, water, ui, azijn, zout, suiker), mayonaise (koolzaadolie, water, eigeel, zout, mosterdzaad, azijn, zwarte peper), yoghurt (melk), kervel, voedingszuren (azijnzuur, melkzuur, kaliumlactaat, citroenzuur), bewaarstoffen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), suiker, stabilisatoren (guargom, cellulosegom, xanthaangom, zetmeel, zeewierextract, glucosestroop), natuurlijk aroma.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Nooit opwarmen of invriezen.
Kant en klaar product.
Bewaren bij max. 4°C.
Bewaren bij:4°C