Haringsalade 150g

Haringsalade 150g

  • Art. Nr.: 8644
  • 650 /stuk
  • € 43,33 / kg
150 gr

Clupea harengus
Gemaakt van haringfilet in zachte saus met ajuin en CRU-mayonaise.
De smaak gaat van licht zuur naar zoet.

  • Vangstmethode Gevangen

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: 51% haringfilets (haringfilets, water, ui, azijn, zout, suiker), mayonaise (koolzaadolie, water, eigeel, zout, mosterdzaad, azijn, zwarte peper), yoghurt (melk), kervel, voedingszuren (azijnzuur, melkzuur, kaliumlactaat, citroenzuur), bewaarstoffen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), suiker, stabilisatoren (guargom, cellulosegom, xanthaangom, zetmeel, zeewierextract, glucosestroop), natuurlijk aroma.

Per 100gr/ml

  • Energie 1471 kJ
    (156 kcal)
  • Totaal vetten 34.9 g
  • Verzadigde vetten 4.4 g
  • Totaal koolhydraten 2.8 g
  • Suikers 0.9 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 7.5 g
  • Zout 2.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
mosterd
vis
eieren

Bereidingswijze

Nooit opwarmen of invriezen.

Kant en klaar product.

Bewaren bij max. 4°C.

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: 51% haringfilets (haringfilets, water, ui, azijn, zout, suiker), mayonaise (koolzaadolie, water, eigeel, zout, mosterdzaad, azijn, zwarte peper), yoghurt (melk), kervel, voedingszuren (azijnzuur, melkzuur, kaliumlactaat, citroenzuur), bewaarstoffen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), suiker, stabilisatoren (guargom, cellulosegom, xanthaangom, zetmeel, zeewierextract, glucosestroop), natuurlijk aroma.

  • Energie 1471 kJ
    (156 kcal)
  • Totaal vetten 34.9 g
  • Verzadigde vetten 4.4 g
  • Totaal koolhydraten 2.8 g
  • Suikers 0.9 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 7.5 g
  • Zout 2.4 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
mosterd
vis
eieren
Bereidingswijze

Nooit opwarmen of invriezen.

Kant en klaar product.

Bewaren bij max. 4°C.

Bewaren bij:

4°C