Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Ingrediënten: kers- en coeur de boeuf-tomaatjes, ontpitte taggiasca-olijfjes, ANSJOVIS, kappertjes van Pantelleria, extra olijfolie van de eerste persing Agazan, sjalot, zout, chilipeper, rietsuiker.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Kamertemperatuur°C
Ingrediënten: kers- en coeur de boeuf-tomaatjes, ontpitte taggiasca-olijfjes, ANSJOVIS, kappertjes van Pantelleria, extra olijfolie van de eerste persing Agazan, sjalot, zout, chilipeper, rietsuiker.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C