Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Traditionele Balsamicoazijn uit Modena met D.O.P-kenmerk.
Gemaakt van druivenmost dat wordt verkregen door het koken van het sap van druiven die uitsluitend in de provincie Modena handmatig zijn geoogst.
Na het lange koken wordt de most in een “Botte Madre” gegoten waar de fermentatie en het acetificatieproces van start gaat. In de loop der jaren wordt de Balsamicoazijn overgebracht van grotere naar steeds kleinere houten vaten.
Heerlijk als voorgerecht of digestief of zichzelf.
Lekker in risotto, op vlees, bij paddenstoelen, bij aardbeien of als topping bij ijs of crème brulée.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.