Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
De Azada Arbequina-olijven worden geteeld in Catalonië waar ze maandenlang veel zon krijgen tot ze rijp zijn.
De olijven worden elk jaar in november met de hand geoogst door lokale boeren en geperst in hun eigen molens.
Deze olijfolies worden niet gefuseerd, de bijgevoegde kruiden worden samen met de Arbequina-olijven samen koud geperst.
Dit zorgt voor een diepe smaak die stabieler is dan een gefuseerde olie.
De vitamines, mineralen en antioxidanten worden hierdoor behouden.
De Arbequina-olijven en zoete basilicum worden tegelijkertijd geperst waardoor deze olie een natuurlijke frisheid verkrijgt, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen.
Lekker bij salades, gegrilde groenten, en pizza.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: extra olijfolie van de eerste persing, verse basilicum (5%)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamer°C
Ingrediënten: extra olijfolie van de eerste persing, verse basilicum (5%)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamer°C