Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Extra vierge olijfolie van de eerste persing van Taggiasca-olijven.
Olijfolie van 100% Taggiasca-olijven, dé terroirolijf van de noordelijke Italiaanse kustregio Ligurië.
De producent selecteerd de beste olijven uit een eeuwenoude olijfgaard op 700m boven de Mediteraanse kustlijn.
Voor 9.5 kg olijfolie gebruiken ze 100 kg olijven.
De Taggiasca-olijven worden geperst zonder toevoeging van water.
Hierdoor komen uitzonderlijke geuren vrij van tomaat, versgemaid gras en artisjok.
Deze olijfolie heeft een rijk geprononceerde smaak.
Te gebruiken in warme en koude gerechten.
Best niet opwarmen boven de 180°C
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C