Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Tapenade van zomertruffel, eekhoorntjesbrood en olijven.
Te gebruiken in pasta’s, salades, op bruschetta, in risotto en bij groentebereidingen.
Lekker als aparitefhapje op Lingue.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
| CRU Gent | Alle dagen | |||
| CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
| CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: champignons (Agaricus bisporus), zomertruffel ( Tuber Aestivum Vitt ) 10%, eekhoorntjesbrood ( Boletus edulis), extra vierge olijfolie, zwarte olijven ( zwarte olijven, water, zout, ijzergluconaat), ANSJOVIS, kappertjes, kruiden, zout, aroma.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Kamertemperatuur°C
Ingrediënten: champignons (Agaricus bisporus), zomertruffel ( Tuber Aestivum Vitt ) 10%, eekhoorntjesbrood ( Boletus edulis), extra vierge olijfolie, zwarte olijven ( zwarte olijven, water, zout, ijzergluconaat), ANSJOVIS, kappertjes, kruiden, zout, aroma.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C