Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Pinkstermaandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bereid door Naoumidis met hun zelf geteelde Florina-paprika’s, bekend om hun zoete smaak.
De paprika’s worden geteeld op 600m hoogte aan de voet van de Vorasberg.
Het droge microklimaat in combinatie met het rijke ecosysteem zorgen voor de ideale omstandigheden voor de teelt van de Florina-paprika.
Serveertip:
Als dip, bij groene salade, rood vlees, vis,kip en kazen.
Ingrediënten: paprika, honing, azijn, citroen, wilde knoflook, zout, suiker, kruiden
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Ingrediënten: paprika, honing, azijn, citroen, wilde knoflook, zout, suiker, kruiden
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.