Boerenkool van bij CRU.

Ingrediënten

  • 300 g boerenkool
  • 1 à 2 eetl. Ladopetra-olijfolie
  • Peper en zout

Aan de slag:

  1. 1. Verwarm de oven voor op 170°C.
     
  2. Verwijder de harde stukken van de boerenkool. Spoel vervolgens en droog goed af (eventueel ook droogdeppen met keukenrol).
     
  3. Snij grote bladeren in kleinere stuk ken.
    (Let op, de stukken krimpen nog in de oven!)
  4. Doe de stukken in een mengkom en meng met olijfolie, peper en zout.
     
  5. Schik de boerenkool op een bakplaat zonder dat de blaadjes op elkaar liggen.
     
  6. Bak ongeveer 20 min. af in de oven tot ze lekker knapperig zijn.

Ingrediënten

Voeg Witte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Witte peper Ilanga 65g
Witte peper Ilanga 65g 65 gr 850/stuk € 13,08 / 100gr
Witte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland