Couscoussalade met watermeloen en feta

Recept: couscoussalade met watermeloen en feta

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g handgerolde couscous
  • 720 ml gevogeltefond van Belfond
  • Aubergine-paprikatapenade
  • Watermeloen
  • Feta
  • Verse munt
  • Kruiden: Fleur de sel, zwarte peper, raz-el-hanout, gerookt pikant paprikapoeder

Aan de slag:

  1. Kook de couscous gaar in de gevogeltefond samen met een snufje raz-el-hanout, gerookt pikant paprikapoeder en fleur de sel.
     
  2. Spoel de couscous af onder koud water.
     
  3. Voeg hierbij de paprika-auberginetapenade.
     
  4. Snij de watermeloen in stukjes, de feta in blokjes.
     
  5. Meng deze onder de afgekoelde couscous.
     
  6. Werk af met muntblaadjes.